Koelkast reparatie

U kent het vast wel: een koelkast die niet naar behoren werkt en de frustraties die dit met zich meebrengt. Bij Theo Leenders begrijpen we het belang van een goed functionerende koelkast in uw huishouden. Onze ervaren vakmensen staan klaar om snel en efficiënt uw koelkast reparatie uit te voeren en uw problemen aan dit huishoudelijk apparaat te verhelpen. Vertrouw op onze expertise en laat uw koelkast repareren door onze experts!

Professionele aanpak

Onze technici hebben uitgebreide ervaring en staan bekend om hun vakbekwaamheid bij het repareren van diverse huishoudelijke apparaten, waaronder koelkasten. Of u nu de koelkast bij ons heeft aangeschaft of elders, wij bieden een professionele aanpak om uw apparaat weer in topconditie te brengen.

Theo Leenders: reparatie en verkoop van huishoudapparaten

Theo Leenders biedt de reparatie en verkoop van huishoudelijke apparaten en is gevestigd in Oosterhout. Ons team van technici bestaat uit ervaren reparateurs met jarenlange expertise binnen hun vak, zowel voor het repareren van kleine als grote apparaten. Dit omvat onder andere wasmachines, drogers, vaatwassers, vriezers, ovens en magnetrons.

De kosten van een koelkast reparatie

U vraagt zich wellicht af wat de kosten zijn voor de reparatie van uw koelkast bij Theo Leenders. Voor het herstellen van grote apparaten betaalt u € 69,-. Als het apparaat bij ons is aangeschaft, dan bedraagt het tarief slechts € 49,-. Deze prijzen zijn exclusief benodigde onderdelen. Ontdek meer over onze tarieven en geniet van een jaar garantie op elk gerepareerd onderdeel.

Snelle en deskundige service aan huis

Onze reparateurs komen bij u langs om uw koelkast op een vakkundige manier te repareren. Of het nu gaat om een koelkast reparatie in Amsterdam of elders, wij staan paraat om uw problemen zo snel mogelijk de wereld uit te helpen. Wij bieden herstellingen voor alle merken en zetten daarbij uw comfort en tevredenheid op de eerste plaats.

Assortiment nieuwe en gebruikte huishoudelijke apparaten

Naast koelkast reparaties bieden wij een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte huishoudelijke apparaten. Van koelkasten tot vaatwassers, koffiezetapparaten, magnetrons en stofzuigers, u vindt het allemaal in onze winkel. De producten zijn van topmerken en hebben een zeer goede kwaliteit. Onze uitstekende service is inbegrepen in de prijs, inclusief gratis bezorging aan huis en aansluiting op bestaande aansluitpunten. Bovendien nemen wij oude apparatuur mee voor recycling. Bekijk alle huishoudelijke apparaten

Maak nu een afspraak voor een koelkast reparatie

Wilt u snel weer gebruik kunnen maken van een goed werkende koelkast? Aarzel dan niet en neem contact met ons op om een afspraak bij Theo Leenders vast te leggen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0162 431 035 of per mail via [email protected]. Theo Leenders is uw betrouwbare adres voor een vakkundige koelkast reparatie aan huis.

Kom langs in onze winkel te Oosterhout

Het complete assortiment huishoudelijke apparaten van Theo Leenders is in het echt te bekijken in onze winkel te Oosterhout. Wij heten u van harte welkom om het aanbod te ontdekken en u te laten adviseren door onze medewerkers. Ook voor het beantwoorden van al uw vragen staan wij voor u klaar.