Droger reparatie

Heeft uw droger de laatste tijd moeite met het goed drogen van uw wasgoed? Merkt u dat de droger vreemde geluiden maakt tijdens het draaien of dat hij helemaal niet meer start? Dit zijn typische problemen waar drogers mee kunnen kampen. Maar geen zorgen, bij Theo Leenders staan we klaar om u te helpen met onze snelle en betrouwbare droger reparatie service.

Deskundige technici tot uw dienst

Ons team van ervaren technici beschikt over uitgebreide kennis en expertise op het gebied van droger reparaties en andere huishoudelijke apparaten. Het maakt niet uit of u de droger bij ons heeft aangeschaft of elders. Met onze professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw apparaat weer in uitstekende conditie is.

Wat zijn de kosten voor een droger reparatie?

Bij Theo Leenders hanteren we betaalbare tarieven voor onze droger reparaties. Voor standaard reparaties aan drogers, ongeacht het merk, rekenen wij een vast tarief van € 69,-. Eventuele kosten voor vervangende onderdelen zijn hierbij niet inbegrepen. Als u uw droger bij ons heeft aangeschaft, profiteert u van een speciale korting en betaalt u slechts € 49,- voor de reparatie. Daarbovenop geven we een jaar garantie op ieder onderdeel dat we repareren.

Snelle service aan huis

Wanneer u te maken krijgt met een droger die kapot is, begrijpen we dat u deze zo snel mogelijk wilt laten maken. Bij Theo Leenders kunt u rekenen op een snelle service aan huis. Onze reparateurs komen op een door u gekozen tijdstip bij u langs om het probleem met uw droger te onderzoeken en te repareren.

Reparatie van huishoudelijke apparaten

Naast droger reparaties herstellen wij ook andere soorten huishoudelijke apparaten. Zowel voor grote als kleine apparaten kunt u bij onze professionele reparatieservice terecht. Denk hierbij aan toestellen zoals vaatwassers, wasmachines, vriezers, magnetrons, ovens enzovoort.

Ruim aanbod nieuwe en gebruikte huishoudelijke apparaten

Theo Leenders heeft een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte huishoudelijke apparaten. Van drogers tot vaatwassers en van koelkasten tot stozuigers, magnetrons, koffiezetapparaten en meer, wij hebben alles wat u nodig heeft voor een goed functionerend huishouden. Daarbij kunt u rekenen op een zeer goede service. Wij bieden gratis bezorging aan huis en sluiten uw toestel meteen aan op de bestaande aansluitpunten. Bovendien nemen wij uw oude apparatuur mee voor recycling.

Afspraak maken voor een droger reparatie

Wacht niet langer met het laten repareren van uw droger. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een droger reparatie bij Theo Leenders. U kunt ons telefonisch bereiken op 0162 431 035 of een e-mail sturen naar [email protected]. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een reparatie te plannen.

Kom langs in onze winkel te Oosterhout

Wilt u persoonlijk advies ontvangen of onze producten in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Oosterhout. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. We zien u graag verschijnen!