Vriezer reparatie

Er is niets zo vervelend als een vriezer die plotseling defect raakt of niet meer optimaal presteert. Om uw voedsel optimaal te kunnen koelen en vers te houden is het belangrijk dat u de kapotte vriezer zo snel mogelijk laat herstellen. Bij Theo Leenders bieden we een professionele service voor de reparatie van vriezers, zodat uw apparaat binnen zeer korte tijd weer naar behoren werkt.

Problemen met uw vriezer

Heeft uw vriezer moeite met het op de juiste temperatuur houden van uw voedsel? Of merkt u dat er ijsvorming ontstaat in de vriezer? Dit zijn enkele van de veelvoorkomende problemen waarmee vriezers kunnen kampen. Maar maakt u zich geen zorgen, onze experts hebben de kennis en ervaring om deze problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van uw vriezer.

Team van deskundige technici

Ons team van ervaren technici staat voor u klaar om uw vriezer weer in topconditie te brengen. Of u nu een probleem heeft met uw vriezer van Liebherr of een ander merk, wij bieden een professionele aanpak en zorgen ervoor dat uw apparaat weer optimaal presteert.

Onze tarieven voor een vriezer reparatie

Bij Theo Leenders bieden we betaalbare tarieven voor de reparatie van vriezers en andere soorten grote apparaten. Het laten repareren van uw vriezer kost slechts € 69,-. Heeft u de vriezer bij ons aangekocht? Dan kunt u het apparaat laten repareren tegen een gereduceerde prijs van € 49,-. Deze kosten zijn exclusief de benodigde onderdelen voor de herstelling. Daarbovenop krijgt u maar liefst een jaar garantie op ieder gerepareerd onderdeel.

Snelle reparatieservice aan huis

Uw vaatwasser die niet naar behoren werkt, kan behoorlijk hinderlijk zijn in het huishouden. Daarom bieden wij een snelle en professionele reparatieservice aan huis. Onze ervaren technici komen op een datum en tijd die u het beste uitkomen en zorgen ervoor dat uw vriezer spoedig weer in topconditie verkeert.

Verkoop van nieuwe en gebruikte huishoudelijke apparaten

Theo Leenders is niet alleen uw betrouwbare adres voor de reparatie van uw vriezer, maar verkoopt ook een groot aanbod nieuwe en gebruikte huishoudelijke apparaten. Denk hierbij aan koelkasten, vaatwassers, koffiezetapparaten, magnetrons, stofzuigers en meer. Wij verkopen uitsluitend apparatuur van topmerken met een uitstekende kwaliteit. We garanderen u een zeer goede service, inclusief gratis bezorging aan huis. Daarbovenop verzorgen we de aansluiting op bestaande aansluitpunten en nemen we uw oude apparatuur mee om te recyclen. Bekijk ons aanbod huishoudelijke apparaten Wilt u ons assortiment huishoudelijke apparaten in het echt bekijken en vergelijken? Kom dan langs in onze winkel te Oosterhout en ontdek de mogelijkheden die wij bieden.

Maak een afspraak voor een vriezer reparatie

Wacht niet langer met het laten repareren van uw vriezer en doe beroep op de experts van Theo Leenders. Neem vandaag nog contact met ons op via het telefoonnummer 0162 431 035 of stuur een e-mail naar [email protected] voor het maken van een afspraak. Wij contacteren u spoedig om een geschikt moment in te plannen voor de reparatie van uw vriezer.